Magasiner og tryksager

Her på siden finder du en samling af vores aktuelle magasiner og tryksager. Du kan hente tryksagen i iPaper ved at klikke på billedet.

Kursusfolder forår 2021

Kursusprogram forår 2020

I Nordenta og al dente ønsker vi at understøtte jer på klinikkerne med ny viden og konkrete værktøjer, som I kan drage nytte af i dagligdagen. Dette arbejder vores kursusafdeling for at sikre.

Imidlertid har vi talt med mange af jer og kender til jeres usikkerhed ved at deltage på kurser, hvor deltagerne er samlet på tværs af såvel tandklinikker som forskellige områder.

Hos Nordenta og al dente har vi derfor taget det valg, at vi i lyset af den nuværende situation ikke ønsker at afholde kurser, hvor vi samler mange personer fra forskellige klinikker og miljøer.
Derfor kommer vi ikke til at udgive et kursuskatalog for foråret 2021.

+1 Magasin, september 2020

+1 magasin september 2020

Det nye +1 Magasin er på gaden. Få bl.a. inspiration til klinikindretning i vores klinikreportage, læs om musikterapipuden inmuRELAX, der kan hjælpe mod tandlægeskræk og meget mere.


 

+1 Magasin, november 2019

+1 magasin november 2019

Så kom efteråret over os og vi har fyldt årets sidste magasin op med spændende og praksisrelevant læsestof til en ledig stund på klinikken.

Læs blandt andet om Lindberg Tandlægeklinik som blev indrettet med patienten i fokus og målet om at eliminere tandlægeskræk.

 

Nordenta profilbrochure

Nordenta Profilbrochure

Hos Nordenta er vi 140 specialiserede medarbejdere. Siden 1963 har vi arbejdet for at gøre det nemt at drive tandklinik.

Det startede med forbrugsvarer, og i dag består vi af seks forskellige afdelinger, der tilsammen udgør en stærk samarbejdspartner for dig som tandlæge.

TopDent

TopDent katalog

TopDent er Nordentas eget varemærke i høj kvalitet til en rigtig god pris. 
Luk op for kataloget, som du kan hente i iPaper ved at klikke på billedet.

 


 

Nordenta LAB

Nordenta LABHos Nordenta LAB er vi stolte håndværkere og æstetikere til fingerspidserne.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe en både stærk, langtidsholdbar og æstetisk restaurering – og vi deler gerne vores viden. Læs videre og se, hvordan vi kan hjælpe dig med førsteklasses protetik.

 

 

Nordenta Service

Nordenta Service

Nordenta Service servicerer alle former for units, røntgenudstyr og småudstyr.

Læs videre, og bliv klogere på hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at minimere unødige driftsstop og få styr på dit udstyrs driftsøkonomi.


 

Nordenta Legetøj

Nordenta LegetøjHer finder du vores store sortiment af legetøj.

 

 


 

Den Grønne Guide

Den Grønne GuideFarer du også vild i begreberne, når talen falder på biobaseret plast, bionedbrydelig plast, og genanvendelighed?

I Den Grønne Guide belyser vi fordele og ulemper ved de forskellige plasttyper og gør dig klogere på, hvordan de nye plasttyper skal affaldssorteres.


 

Grønt Tema

Grønt TemaLuk op, og find nøje udvalgte varer med en grøn og miljøvenlig profil.
Vi udvider løbende vores grønne sortiment, så du kan handle bæredygtige forbrugsvarer til klinikken.
 

Kursusprogram efterår 2019

Kursusprogram efterårrår 2019

Vi er glade for at byde dig velkommen til efterårets nye kursusprogram!

Her finder du de mest motiverende og inspirerende kursusgivere, hvor fagligheden helt naturligt er i højsæde.
Vi håber, du finder lige præcis det kursus, der kan hjælpe dig i hverdagen – uanset om du er klinikassistent, tandplejer eller tandlæge.

 

+1 Magasin, maj 2019

+1 magasin maj 2019

Foråret er over os, og det er i år grønt på flere måder. Skoleelever strejker i klimaets navn, regeringen har nedsat et nyt klimaråd for unge, og et af de helt centrale emner i en kommende valgkamp spås ligeledes til at blive - miljø og klima.

Denne tendens mærker vi også hos vores kunder, og vi har sat jagten ind på bæredygtige og miljøvenlige forbrugsvarer, så vi kan tilbyde et grønnere alternativ. I dette nummer kan du derfor også læse om et grønnere Nordenta.
 

+1 Magasin, december 2018

+1 magasin  november 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.


 

 

+1 Magasin, september 2018

+1 magasin september 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.


 

 

+1 Magasin, marts 2018

+1 Magasin, marts 2018Fremtiden er digital - men hvad betyder det for arbejdet på en tandklinik? 

 

+1 Magasin, december 2017

+1 Magasin, December 2017

Få styr på reglerne og datasikkerheden på klinikken.

  

Plum brochure

Plum brochurePlum A/S er eksperter i håndhygiejneløsninger og den største leverandør af sådanne produkter til danske sygehuse. I mere end 40 år har firmaet sat sundt og sikkert arbejdsmiljø i system til gavn for sund hud før, under og efter arbejde.


 

 

Nordenta CEREC

Nordenta Tilbud

Alt hvad du skal bruge til CEREC-restaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

 


 

Nordenta Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter. Læs mere om dine muligheder i brochuren, som du kan hente iPaper ved at klikke på billedet.
 

 

Brugervejledning for Testfantom

Konstanskontrol af større dentalrøntgenanlæg Digital- og filmbaserede.