Producenter

Nordenta samarbejder med en lang række førende producenter af dentale forbrugsvarer. Netop fordi vi samarbejder med dentalproducenterne, betyder det, at vi er uddannet i brugen af de enkelte produkter fra de mange forskellige producenter, så vi altid er ajour med de nyeste produkter, de nyeste procedurer og nyeste produktvideoer m.m. Det er også derfor, at vi kan give dig den bedste rådgivning indenfor dentalprodukter. Samarbejdet med producenterne af dentalprodukterne er vigtigt for, at vi kan gøre det nemt for dig. Når du handler med os, behøver du kun henvende dig et sted, for at få viden om produkter, brug og anvendelse.

3M ESPE

3M ESPE markedsfører mere end 2.000 produkter, som anvendes af utallige tandlæger verden over til behandlinger inden for eksempelvis kosmetisk tandbehandling, aftrykstagning, direkte fyldningsterapi og krone / bro arbejde.

Se og køb de mange produkter fra 3M ESPE her

Læs mere om 3M ESPE her

 

American Eagle

American Eagle har fokus på progessive og innovative dental produkter, som giver tandlæger mere effektive og ergonomiske instrumenter.

Se og køb de mange produkter fra American Eagle her

Læs mere om American Eagle her

 

Bisco

Bisco har siden 1981 været specialister indenfor deres felt og leverer i dag bl.a. Theracal LC, All Bond Universal, One Step Plus, Aeliteflo, Raptor bor og mange flere.

Se og køb de mange produkter fra Bisco her

Læs mere om Bisco her

 

Colgate

Colgate er et verdenskendt brand inden for profylakse. Mange produkter er detailorienterede, men Colgate producerer også visse produkter rettet med professionelle inden for dentalområdet.

Se og køb de mange produkter fra Colgate her

Læs mere om Colgate her

 

Coltène Whaledent

Coltène Whaledent er et schweizisk baseret firma, der leverer primært aftryks- og fyldningsmaterialer samt foskelligt småudstyr. Desuden er indeholder sortimentet gazetamponer, vatpellets og andre engangsartikler fra ROEKO.

Se og køb de mange produkter fra Coltène Whaledent her

Læs mere om Coltène Whaledent her

 

Dentapreg

ADM er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, fremstilling og markedsføring af nye løsninger til tandpleje. ADM’s internationale team har udviklet det unikke, forstærkede high-tech materiale DentapregTM, som anvendes i protetik, parodontologi, ortodonti og traumatologi.

Se og køb de mange produkter fra Dentapreg her

Læs mere om Dentapreg her

 

Dentatus

I over 80 år har Dentatus leveret svenske innovative kvalitetsprodukter til hele verden. Dentatus blev grundlagt i 1930 for at imødekomme det opblomstrende skandinaviske dentalmarked, og er siden blevet kendt og anerkendt for et innovativt design.

Se og køb de mange produkter fra Dentatus her

Læs mere om Dentatus her

 

Dentsply Sirona

I mere end et århundrede har Dentsply fremstillet dentalprodukter med fokus på innovation, kvalitet og pris. Dentsply har produktion i 38 lande og sælges i mere 120 lande verden over.

Se og køb de mange produkter fra Dentsply Sirona her

 

Directa

Svenske Directa leverer en række specialiserede løsninger til dentalområdet - spændende fra profylakse produkter over luxatorer til matricer. Alt udvikles under mottoet: Designed fo dentists.

Se og køb de mange produkter fra Directa her

Læs mere om Directa her

 

DMG

I 1963 grundlagde Ernst Mühlbauer Dental Material Gesellschaft – DMG. Visioner, pionerånd og gode ideer var med til at skabe et velrenommeret foretagende, hvor fokus var på produktion af aftryksmateriale i silikone, og det er stadig det der er drivkraften i DMG.

Se og køb de mange produkter fra DMG her

Læs mere om DMG her

 

Garrison Dental Solutions

Garrison er etableret i 1995 er specialiserer sig specielt inden for matrice-systmer, hvor virksomheden har leveret en række banebrydende patenter.

Se og køb de mange produkter fra Garrison Dental Solutions her

Læs mere om Garrison Dental Solutions her

 

GC

GC er en japansk etableret virksomhed, der arbejder globalt. Virksomheden er skabt i 1921 og har siden starten udviklet sig til at tilbyde produkter til næsten alle formål inden for dental praksis.

Se og køb de mange produkter fra GC her

Læs mere om GC her

 

Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent er en privatejet virksomhed, som siden 1923 har fremstillet løsninger til både tandlæger og tandteknikere. Vivadent  tilbyder produkter til hele tandens livscyklus - fra profylakse til tandproteser.

Se og køb de mange produkter fra Ivoclar Vivadent her

Læs mere om Ivoclar Vivadent her

 

KaVo

kaVo er blandt verdens største dental virksomheder. Hos Nordenta forhandler vi hele det brede program af hånd- og vinkelstykker samt turbiner.

Se og køb de mange produkter fra KaVo her

Læs mere om KaVo her

 

Kerr

Schweizisk-amerikanske Kerrs mission er at tilbyde løsninger, der letter det daglige arbejde og giver dig de bedste muligheder for at give dine patienter de bedste behandlinger.

Se og køb de mange produkter fra Kerr her

Læs mere om Kerr her

 

Kodak

Kodak Dental er verdens største producent af produkter til røntgenoptagelse og fremkaldelse.

Se og køb de mange produkter fra Kodak her

Læs mere om Kodak her

 

Kulzer

Kulzer søger at give klinikkerne det ypperste inden for æstetiske dentalløsninger. Virksomheden er baseret  i Tyskland og er mere end 150 år gammel - og har været familiejet i alle år.

Se og køb de mange produkter fra Kulzer her

Læs mere om Kulzer her

 

Mölnlycke

Mölnlycke Health Care ApS er en af Europas førende producenter og leverandører af engangsprodukter til operationer - herunder ProcedurePak til steril afdækning.

Se og køb de mange produkter fra Mölnlycke her

Læs mere om Mölnlycke her

 

Nordiska Dental

Svensk baseret virksomhed, der primært fokuserer på fyldningsmaterialer - herunder amalgam.

Se og køb de mange produkter fra Mölnlycke her

Læs mere om Mölnlycke her

 

Orsing

En af verdens førende udviklere og producenter af spytsug og dental sugerør.

Se og køb de mange produkter fra Orsing her

Læs mere om Orsing her

 

Philips

Royal Philips Electronics i Nederlandene er et alsidigt  firma, der fokuserer på at forbedre menneskers liv gennem relevante nyskabelser. Som verdensleder inden for healthcare, livsstil og lys, integrerer Philips teknologi og design i løsninger der sætter mennesket i centrum.

Se og køb de mange produkter fra Philips her

Læs mere om Philips her

 

Plum

Plum blev grundlagt som familieejet virksomhed tilbage i 1860. De mange års erfaring, samt Plums eget kvalitetssikringssystem og ISO 14001 miljøcertificering har kvalitetsstemplet produkterne fra Plum.

Se og køb de mange produkter fra Plum her

Læs mere om Plum her

 

RH Dental

RH Dental producerer RH kroner, RH opbygningsmatricer og RH rodstifter. RH Dental har siden 1938 produceret og leveret til tandkliniker i hele Skandinavien.

Se og køb de mange produkter fra RH Dental her

Læs mere om RH Dental her

 

Rønvig Dental

Rønvig Dental er med mere end 25 år på bagen blevet synonym med uundværlige produkter hos mange tandlæger, netop fordi Rønvig Dental mange produkter er kendetegnet ved høj funktionalitet og kvalitet.

Se og køb de mange produkter fra Rønvig Dental her

Læs mere om Rønvig Dental her

 

Sunstar Gum

Sunstart GUM - også kendt under navnet Butler - er et japansk firma, der primært producerer produkter inden for profylakse-området.

Se og køb de mange produkter fra Sunstar Gum her

Læs mere om Sunstar Gum her

 

TePe

TePeSe og køb de mange produkter fra TePe her

Læs mere om TePe her

 

Ultradent

Ultradent blev grundlagt i 1976 af Dan Fischer, der udviklede og fik patent på Astringedent, som i dag er et af de mest populære produkter fra Ultradent.

Se og køb de mange produkter fra Ultradent her

Læs mere om Ultradent her

 

VDW

VDWSe og køb de mange produkter fra VDW her

Læs mere om VDW her

 

VoCo

VoCo er baseret i Cuxhaven i Tyskland. Virksomhedern tilbyder et bredt program af produkter fra profylakse til protetik.

Se og køb de mange produkter fra VoCo her

Læs mere om VoCo her

 

W&H

W&H producerer en lang række hånd- og vinjelstykker til forskellige formål. Desuden er den østrigske virksomhed kendt for turbiner og andet småudstyr i høj kvalitet.

Se og køb de mange produkter fra W&H her

Læs mere om W&H her