Nordenta LAB helt digitalt og modelfrit

Nordentas eget laboratorium er skabt til at gøre det nemmere for dig, når du skal lave protetik. Vi lancerer en række helt nye og banebrydende løsninger – både til dig som gerne vil arbejde videre med det konventionelle aftryk, og til dig der gerne vil kaste dig ud i de mange muligheder med digitalt aftryk. Siden Nordenta LAB startede op i 2013 har laboratoriet været i en rivende udvikling.

Og udviklingen fortsætter...

Som noget nyt kan vi nu tilbyde modtagelse af scans fra andre scannere end Sironas CEREC-scannere, og er derfor også et TRIOS-certificeret laboratorium.
Vi kan også tilbyde at sende opgaver til vores oversøiske samarbejdspartner, hvis I har behov avanceret teknik og/eller andet valg af restaurering end i fuldkeramisk monolitisk materiale fx IPS e.max.
Desuden afholder vi løbende kurser, som bliver annonceret i vores store kursusprogram, der udsendes to gange om året.

Bare ét sted at henvende sig

Nordenta LAB adskiller sig fra andre laboratorier ved, at alt lige fra valg og salg af scanner, rådgivning og køb af tandtekniske forbrugsvareartikler, valg af restaureringstype til fremstilling af restaurering samt service og support er samlet et sted.

Du behøver derfor kun skrive en mail til lab@nordenta.dk eller ringe pa tlf. 87 68 16 11, så kan vi være klinikken behjælpelig fra start til slut i behandlingen af din patient, uanset om det er CAD/CAM eller konventionelt aftryk. Det kan man da kalde et totalkoncept-laboratorium.